Projects

2009
Requalificació del cub
ESPAI CUB-LA CAPELLA

/CAT/
La intervenció específica "Requalificació del cub" es va fer per l' Espai Cub de La Capella gràcies a la beca BCN Producció.
Va consistir en desmuntar l'espai expositiu, un cub blanc literal per a convertir-lo en l'obra exposada i, posteriorment, reconvertir-lo en espai expositiu. Un vídeo del procés de desmuntatge s'oferia als visitants en format DVD com a extensió de l'exposició./CAST/
La intervención específica "Requalificació del cub" [Recalificación del cubo] se realizó para el Espai Cub de La Capella (Barcelona) gracias a la beca BCN Producció.
Consistió en desmontar el espacio expositivo, un cubo blanco literal para convertirlo en la obra expuesta y, posteriormente, reconvertirlo en espacio expositivo. Un vídeo del proceso de desmontaje se ofrecía en formato DVD a los visitantes como extensión de la exposición


/ENGL/
The specific intervention"Requalificació del cub" [Requalification of the cube] was made for Espai Cup at La Capella (Barcelona) with the BCN Producció Grant.
The proposal consisted on the disassembly of the exhibition space, a white cube inside a chapel and its conversion into a sculpture. After the exhibition, the cube was rebuild using the original materials, turning again into an exhibition space. A video of the process was released in DVD format and offered to visitors as an extension of the exhibition.

projects' menu