Projects

2009
Esculturització dels currículums dels 17 artistes seleccionats a la Biennal de Valls 2009
MUSEU DE VALLS

/CAT
L’escultura "Esculturització dels currículums dels 17 seleccionats a la Biennal de Valls" es va fer per a l’exposició de la Biennal de Valls de 2009.
Recull els currículums artístics de tots els seleccionats en la Biennal d'enguany per a convertir-los en senzilles constel·lacions de punts que corresponen a les ciutats on ha exposat cada artista. El conjunt dels 17 currículums, units però sense barrejar, configuren una peça escultòrica que tot i que prioritza l'estètica per sobre de la llegibilitat, ens permet visualitzar-los com a conjunt i intuir-ne les informacions que contenen.

/CAST/
L'escultura "Esculturització dels currículums dels 17 seleccionats a la Biennal de Valls" [Esculturització los currículos de los 17 seleccionados en la Bienal de Valls] se realizó para la exposición de la Biennal de Valls de 2009.
Recoge los currículos artísticos de todos los seleccionados en la Bienal de este año para convertirlos en sencillas constelaciones de puntos que corresponden a las ciudades donde ha expuesto cada artista. El conjunto de los 17 currículos, unidos pero sin mezclar, configuran una pieza escultórica que aunque prioriza la estética por encima de la legibilidad, nos permite visualizarlos como conjunto e intuir su las informaciones que contienen.

/ENGL/
The scuplture "Esculturització dels currículums dels 17 seleccionats a la Biennal de Valls" [Sculpturing of the curriculum vitae of the 17 artists of the Valls Biennale] was made for the Biennal de Valls 2009 exhibition.
It proposes a formalization of the information of the curriculums of the artists participating in the biennale. The result is a sculpture halfway between the beautification and the data visualization giving as a result a reflection of the geographical context in which the artists work.
2012
Adaptació d'"Esculturització dels currículums dels 17 artistes seleccionats a la biennal de Valls 2009" a et al.
BULLETIN 24

/CAT
La intervenció gràfica “Adaptació d'"Esculturització dels currículums dels 17 artistes seleccionats a la biennal de Valls 2009" a et al.” es va fer per a la publicació Bulletin 24, editada en motiu de l'exposició et al. a Sis Galeria.
Proposa una visualització gràfica de les relacions personals i professionals de ferranElOtro, comissari de l'exposició, amb tots els participants a ella.

Clica aquí per veure la publicació en pdf.

/CAST/
La intervención gráfica “Adaptació d'"Esculturització dels currículums dels 17 artistes seleccionats a la biennal de Valls 2009" a et al.” se realizó para la publicación Bulletin 24, editada en motivo de la exposición et al. en Sis Galeria.
Propone una visualización gráfica de las relaciones personales y profesionales de ferranElOtro, comisario de la exposición con todos los participantes en ella.

Clica aquí para ver la publicación en pdf.

/ENGL/
The graphic intervention “Adaptació d'"Esculturització dels currículums dels 17 artistes seleccionats a la biennal de Valls 2009" was made for the Bulletin 24 publication of the exhibition et al. at Sis Galeria.
It proposes a graphic visualisation of the personal and professional relations of the curator of the exhibition ferranElOtro and all its participants.

Follow this link to download the publication in pdf.

projects' menu