Projects


2020
SALTAR PER LA CINGLERA PER SALVAR LA INTEGRITAT
ARBAR, Centre d'Art i Cultura


>


/CAT/
El vídeo Saltar per la cinglera per saltar la integritat recull una reflexió sobre les dimensions simbòliques de la gegantització i la miniaturització de la naturalesa, a partir d’una trama d’exemples de diferents contextos geogràfics i històrics que s’articulen des d’una mirada molt localitzada a la Vall de la Santa Creu, al parc natural del Cap de Creus. Així, anècdotes, llegendes i fites històriques i científiques s’entrellacen per construir un relat sobre la nostra relació (de mida) amb el territori, l’orografia, la flora i la fauna mentre es dibuixa un mapa de direccions que permet, un cop més, miniaturitzar i dominar la naturalesa.

Aquest vídeo és una versió de l'acció que porta el mateix títol i que es va fer en el context del Cicle d'Accions A+A 2020 d'ARBAR, Centre d'Art i Cultura.



/CAST/
El vídeo Saltar per la cinglera per saltar la integritat recoge una reflexión sobre las dimensiones simbólicas de la gegantización y la miniaturización de la naturaleza a partir de una trama de ejemplos de distintos contextos geográficos e históricos que se articulan des de una mirada muy localizada en La Vall de la Santa Creu, en el Parque Natural de Cap de Creus. Así, anécdotas, leyendas y fitas históricas y científicas se entrelazan para cosntruir un relato sobre nustra relación (de tamaño) con el territorio, la orografía, la flora y la fauna mientras se dibuja un mapa de direcciones que permite, una vez más, miniaturizar y dominar la naturaleza.

Este vídeo es una versión de la acción de mismo título que se hizo para el Cicle d'Accions A+A 2020 d'ARBAR, Centre d'Art i Cultura.



/ENG/



projects' menu